torsdag 7 juli 2011

En mobil kärlekssaga

1997 skaffade jag min första GSM-lur... då stod det Radiolinja i rutan. Efter tre år tillsammans krisade det till sig, och ett tag stod det Sonera i rutan. Under hela den tiden kände jag ändå att jag tillsammans med Sonera inte på nära håll upplevde samma passion som med Radiolinja, så efter ett tag visade jag Sonera på dörren, och förblev exklusiv med Radiolinja.

Ända tills den fruktansvärda dag då Radiolinja helt unilateralt meddelade om sin stundade logotypskorrigering. Efter många om och men skulle Radiolinja genom fusioner och transplantationer bli Elisa. Trots att jag var bestört valde jag att stanna den första kärleken trogen, och sedan dess har Elisa och jag troget levt med varandra.

Ända tills nu. Nu vill Elisa byta upp sig och vara exklusiv med rika affärsmän, och vanliga dallare som jag skickas ut i farstun med uppkomlingen Saunalahti.

Nog för att Elisa försöker muta mig med fina gåvor och förmåner, men ändå känns det som jag fått kniven i ryggen... innan de gamla såren ens läkt.

T.Inte ens Radiolinjas riktiga logo finns nånstans att hitta... allt var nog bättre förr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar