torsdag 20 januari 2011

Bestulen


om jag inte börjat shoppa i sömnen så har någon använt sig av mitt sparkonto. Kollade idag kontoutdraget och fick panik, så nu e kontot spärrat. Ge mig tillbaka mina pengar din skurk!


M.

4 kommentarer:

 1. Ted, det var inte smart att klippa bank/visa kortet. Bättre att underhandlada med banken (skaffa kredit till bankkortet om möjligt för att förhindra plumpp i protokollet) eller lyfta kontanter från Visa och sätt in på ditt bank konto för att täcka överskridningen. Det kostar alltid att låna (ränta), men det är ett bättre alternativ än kontospärr. Kolla konto saldot regelbundet!

  SvaraRadera
 2. FUUUCK! Vet ni hur det är möjligt????

  3jorn blev ju av med flera tusen för några år sedan som någon bara lyfte från hans konto. För några månader sedan fick han ett samtal av den nya banken som misstänkte att hans kort kunde ha kopierats i New York. Hur mycket otur får man ha?

  SvaraRadera
 3. Shit... not nice. Hoppas det löser sig!

  SvaraRadera
 4. Alf: Det var inte mitt kort, utan Mattes, och det var bara kopplat till ett sparkonto, så läget är lugnt på det viset. Men lite skumt kändes det.

  muffins: Jag har hört att sånt händer, men d har varit fråga om så random summor, typ 4,70 här och 18,90 där... alltså helt peruskonsumption... Vi misstänker att Matte ha hyvla det i sömnen :D

  matto: månne int...

  SvaraRadera